RUMORED BUZZ ON آموزش طراحی سایت

Rumored Buzz on آموزش طراحی سایت

Rumored Buzz on آموزش طراحی سایت

Blog Article

در جلسه پنجاه و ششم از سری آموزش‌های ما ، می‌خواهیم به بررسی و آموزش استفاده از…

به همین دلیل، محتوا به گونه‌ای سازمان‌دهی شده که گام به گام پیش می‌رود، از مقدماتی تا پیشرفته، تا اطمینان حاصل شود که هر فردی می‌تواند در مسیر یادگیری خود پیشرفت کند.

آیا با همون افزونه میتونم این کار رو انجام بدم ؟ یا آموزش جدید داره؟

پس از دریافت اطلاعات کنترل پنل خود توسط شرکت هاستینگ می‌توانید با اطلاعات نام کاربری و پسورد وارد آن شوید:

این ابزار انعطاف‌پذیری و کنترل کاملی بر تمام جنبه‌های طراحی وب‌سایت به شما می‌دهد، بدون آنکه نیازی به نوشتن حتی یک خط کد داشته باشید.

یکی از قدرتمندترین ویژگی‌های وردپرس، انتخاب قالب‌های آماده و امکان شخصی‌سازی آن‌ها است. هزاران قالب رایگان و پرمیوم در دسترس هستند که هر کدام ویژگی‌ها و طراحی‌های متفاوتی را ارائه می‌دهند.

سازگاری افزونه‌ها با یکدیگر و با قالب وردپرس را در نظر گرفته و حواستان به این موارد باشد.

برای ساخت صفحات مختلف با ویژوال کامپوزر کافیست به افزودن برگه رفته و با زدن دکمه ویرایش با ویژوال پکیج آموزش طراحی سایت کامپوزر می‌توانید صفحه‌ای را با کمک المان‌های آن بسازید.

قالب‌های آماده وردپرس برای همه انواع صفحات – از صفحات فرود و نمونه کارها گرفته تا وب‌سایت‌های تجاری با صفحات محصول اختصاصی، زیرا ویرایش یک قالب موجود بسیار ساده‌تر از شروع با یک صفحه خالی است.

ایجاد یک وب‌سایت تجاری با طراحی خوب و کاملاً کاربردی با کیت‌های المنتور می‌تواند فرآیندی عالی باشد.

در این خصوص شما میتوانید از ویژگی المنتور استفاده کنید و نیازی به افزونه نیست ، میتوانید از آموزش ساخت حالت تعمیر و بزودی در المنتور دیدن فرمایید

در صفحه اول نام محصولات، تعداد کاراکتر های متفاوت دارد و در یک کادر با اندازهای متفاوت دیده می شود .

از طرف دیگر، یک وبسایت وردپرسی، یک وبسایت داینامیک یا پویا است که تحت سیستم مدیریت محتوا وردپرس بدون نوشتن هیچ کدی ایجاد می‌شود. وبسایت‌های وردپرسی توسط پایگاه داده‌ای طراحی می‌شوند که تمام محتوای سایت شما را ذخیره می‌کند.

مرحله بعدی آموزش طراحی سایت رایگان نصب افزونه‌ها و در واقع افزودن امکانات بیشتر به سایت است. مثلا از مهم‌ترین افزونه‌هایی که باید نصب شوند، افزونه سئو، یک افزونه امنیتی، افزونه صفحه‌ساز (چنانچه از قبل موجود نباشد) و مواردی که به مرور زمان خودتان متوجه نیاز آن خواهید شد.

منبع

Report this page